Taksikortti

Taksikortti on kätevä maksukortti 
yrityksille ja vaikka lahjaksi
isovanhemmille.

 

kertakortti1

taksikortti1

Autoilijat ja kuljettajat

LSTD:n täysvälityksessä olevien autoilijoiden ja kuljettajien kirjautuminen intranettiin.

Kelan suorakorvausautoilijoiden kirjautuminen.

 lstd logo300

Taksin avulla oma auto käyntiin

Taksin voi tilata antamaan lisävirtaa, jos oma auto ei tahdo käynnistyä. Käynnistyspalvelulla on Turun ja Kaarinan alueella kiinteä hinta 50€ (sis. alv. 24%) sisältäen ajon paikalle ja käynnistysyrityksen. Auton käynnistymistä ei voida taata.

lounais suomiLounais-Suomen Taxidata Oy 
on yksi maamme suurimmista taksikeskuksista, joka toimii kahdeksan Lounais-Suomen kunnan alueella. Tilaajan tarvitsee muistaa vain yksi tilausnumero:0210041. Henkilöauto, farmariPuhelun hinta on 1,17€ +pvm.

Välitämme tilauksia noin 460 taksille ja taksin saa meiltä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Autokalustosta löytyy henkilöautoja, farmareita ja pikkubusseja sekä liikuntarajoitteisia henkilöitä varten esteettömiä autoja, esimerkiksi pyörätuoliasiakkaiden kuljetukseen.


Välitämme takseja seuraavissa kunnissa 24/7. Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Paimio ja Salo (kanta-Salo ja Halikko)

Varsinais-Suomen Taksikeskus (puhekielessä kelakeskus tai kelataksi) alkoi välittämään Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Kelan suorakorvaamia taksimatkoja keskitetysti 29.11.2011. Kelakeskus toimii Lounais-Suomen Taxidatan alaisuudessa.
Tilausnumero suomeksi on (02)10 600 60. Puhelun hinta on sama kuin muussakin taksinvälityksessä alueella (1,17€ + pvm).
Tilauspuhelumme nauhoitetaan asiakaspalvelun kehittämistarkoituksissa sekä virhetapausten tutkinnan helpottamiseksi.

 

Laatusertifioitu yhtiö

Lounais-Suomen Taxidata Oy sai taksialan laatusertifikaatin ensimmäisenä taksiyhtiönä Suomessa vuonna 2007. Myös kaikki välityksessä olevat autoilijat ovat käyneet yhtiön järjestämän laatukoulutuksen ja sitoutuneet noudattamaan määriteltyjä laatukriteereitä.

laatukeskus